Να στείλετε μήνυμα

Εμπορικές βαλβίδες διάφραγματος από πλαστικό PVC τύπου αναστολής PN 10

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
Μάρκα: KOSCN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: MV
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100000
Δράση: Ηλεκτρικός, χειρωνακτικός, πνευματικός Μετάβαση ροής βαλβίδων: Απαλυμένος
Ονομασία προϊόντος: Πλαστικές βαλβίδες διαφραγμάτων Επίπεδο πίεσης: PN 10
Τύπος: DIN, JIS, ANSI Σχεδιασμός βαλβίδας: Διαφράγμα
Τύπος σύνδεσης: Αληθινή ένωση (υποδοχή ή βύσμα) Υλικό σώματος: PVC-u, PVC-γ, PP-χ, PP-φυσικό, PVDF
Υψηλό φως:

Εμπορικές βαλβίδες διάφραγματος από πλαστικό

,

Τύπος ανάρτησης βαλβίδων διάφραγματος από πλαστικό

,

Φαλβίδες διάφραγματος PVC PN 10

PN 10 Κεφάλαια πλαστικού διαφράγματος τύπου αναστολής

Περιγραφή του προϊόντος:

Οι πλαστικές βαλβίδες διαφράγματος παρέχουν αξιόπιστες βαλβίδες ελέγχου με γραμμικά χαρακτηριστικά ροής σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.κατασκευασμένα από πλαστικά υλικά όπως PVC-UΗ πλαστική βαλβίδα διαφράγματος προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο ροής για εφαρμογές που απαιτούν ακριβή έλεγχο της πίεσης..Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ελάχιστη συντήρηση για μακροχρόνια λειτουργία και είναι κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές.Οι πλαστικές βαλβίδες διαφράγματος είναι η τέλεια επιλογή για αξιόπιστο έλεγχο ροής.

Εμπορικές βαλβίδες διάφραγματος από πλαστικό PVC τύπου αναστολής PN 10 0Εμπορικές βαλβίδες διάφραγματος από πλαστικό PVC τύπου αναστολής PN 10 1

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία του προϊόντος:Κεφάλαια διάφραγματος από πλαστικό
  • Τελική σύνδεση:Αληθινή Ένωση (κλειδί ή σπιγγάρι)
  • Σχεδιασμός βαλβίδας:Διαφράγμα
  • Μέγεθος:DN 15/20/25/32/40/50/65
  • Χαρακτηριστικά ροής:Γραμμικό
  • Τύπος βαλβίδας:Διαφράγμα
  • Κλειδιά:Ελέγχου_κλειδί_διαφράγμα_πλαστικού, πλαστικού_διαφράγμα_κλειδί, διαφράγμα_πλαστικού_κλειδί
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Τύπος βαλβίδας Διαφράγμα
Επίπεδο πίεσης Π.Ν. 10
Τύπος DIN, JIS, ANSI
Τερματίστε τη σύνδεση Αληθινή Ένωση (κλειδί ή σπιγγάρι)
Χαρακτηριστικά ροής Γραμμικό
Ονομασία του προϊόντος Κεφάλαια διάφραγματος από πλαστικό
Υλικό σώματος Πυρηνικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή υλικών
Μέγεθος DN 15/20/25/32/40/50/65
Διάδρομος ροής βαλβίδας Ακατέργαστα
Δράση Ηλεκτρικό, χειροκίνητο, πνευματικό
 

Εφαρμογές:

ΗΚεφάλαια διάφραγματος από πλαστικότουKOSCNέχουν σχεδιαστεί μεαριθμός μοντέλου MVΗ ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι μία και ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 εργάσιμες ημέρες.000Ο τύπος σύνδεσης είναι True Union (κωνιά ή βρύση), με επίπεδο πίεσης PN 10. Το πέρασμα ροής της βαλβίδας είναι ομαλό, και η δράση είναι ηλεκτρική, χειροκίνητη ή πνευματική.Επικεφαλής, ή EPDM-PTFE.Ελέγχουσα βαλβίδα διαφράγματος από πλαστικόείναι η τέλεια επιλογή για πολλαπλές εφαρμογές, όπως βιομηχανικές, εμπορικές και οικιστικές.

ΑυτέςΔιάφραγματικές βαλβίδες πλαστικήςΕίναι εύκολο να εγκατασταθούν και να συντηρηθούν, αξιόπιστα και ανθεκτικά.και παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο ροής και ακριβή ρύθμιση του ρυθμού ροήςΟι βαλβίδες συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της πίεσης στο σύστημα.

ΗΚύλινδρο ελέγχου διάφραγματος από πλαστικόείναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν από το γνωστό εμπορικό σήμαKOSCN. τοKOSCN MVείναι μια τέλεια επιλογή για πολλές εφαρμογές, όπως η παροχή νερού και αποχέτευση, συστήματα HVAC, χημικές και πετροχημικές βιομηχανίες, τρόφιμα και ποτά, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας και φαρμακευτικά προϊόντα.Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σύστημα., και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και διαμορφώσεις.

 

Προσαρμογή:

Κεφάλαια διάφραγματος από πλαστικό

Η KOSCN προσφέρει πλαστικές βαλβίδες διαφράγματος με ένα ευρύ φάσμα σχεδιασμού και επιλογών υλικών για τους πελάτες.KOSCN, Αριθμός μοντέλου:MV, τόπος προέλευσης:Κατασκευασμένο στην Κίνα, Πιστοποίηση:CE, Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1Χρόνος παράδοσης:10-15 εργάσιμες ημέρες, Ικανότητα εφοδιασμού:100000, Υλικό σώματος:Πυρηνικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή υλικών, Σχεδιασμός βαλβίδας:Διαφράγμα, Τύπος σύνδεσης:Αληθινή Ένωση (κλειδί ή σπιγγάρι), Υλικό:Πλαστικό, και μηχανισμός ζεύξης διαφράγματος:Τύπος ανάρτησης.

Η KOSCN είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας πλαστικές βαλβίδες ελέγχου διαφράγματος για διαφορετικές απαιτήσεις.και είμαστε περήφανοι που είμαστε ένας από τους κορυφαίουςΠλαστική βαλβίδα διαφράγματος,Πλαστικό_διάφραγμα_ελέγχου_κλειδί, καιΕφαρμογή του παρόντος κανονισμούΕπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για βαλβίδες διάφραγματος από πλαστικό

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τις πλαστικές βαλβίδες διαφράγματος μας.την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη συντήρηση των πλαστικών βαλβίδων διαφράγματος.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από μαθήματα κατάρτισης και σεμινάρια, σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πλαστικές βαλβίδες διαφραγμού σας.Τα μαθήματά μας καλύπτουν τα πάντα από την βασική εγκατάσταση και συντήρηση μέχρι τις προηγμένες τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλές σχετικά με τις πλαστικές βαλβίδες διαφράγματος σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588