Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588

KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.

Η KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.

  • KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.
  • KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.
  • KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.
  • KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.
  • KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες KOSCN Αριθμός Υπαλλήλων 150~160
Ετήσιες πωλήσεις 30000000-40000000 Ιδρύθηκε Έτος 2005
Εξαγωγή pc 40% - 50%
Εισαγωγή

Η εταιρεία KOSCN industrial manufacturing (shenzhen) co., LTD ιδρύθηκε το 2005 με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 20 εκατομμυρίων γιουάν.ΤσενγκντούΗ ομάδα προ-πωλήσεων και μετά-πωλήσεων είναι διασκορπισμένη σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.


Η KOSCN είναι διεθνής κατασκευαστής προϊόντων ελέγχου υγρών.


Η εταιρεία έχει λάβει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.απορρίμματα υγρού στερεώματος, η φωτοβολταϊκή ενέργεια, το διάλυμα απορριμμάτων, το PCB, η μεταλλουργία, ο σίδηρος και ο χάλυβας, τα υπεραπορριμμένα ύδατα, η ανακύκλωση και η αναγέννηση, η χημική βιομηχανία, τα τρόφιμα και τα ποτά, η ηλεκτρική ενέργεια, η χαρτοπλαστική, η βιοφαρμακευτική,βιοζύμωση και άλλα πεδία.


Ως προμηθευτής συστημάτων, παρέχουμε πολλές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Η Koscn εφαρμόζει αυστηρά το ISO9001, ISO140001 και ISO45001 για την ποιότητα, το περιβάλλον και την υγεία για να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα για τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Ιστορία

Κίνα KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία
Υπηρεσίες
ΕπικεφαλήςΠροπωλήσεις
Η KOSCN θα διερευνήσει τις τεχνικές, τα μέσα, τη θερμοκρασία, την πίεση, τα υλικά του προϊόντος,και άλλες απαιτήσεις τεχνικών παραμέτρων για την εφαρμογή του πελάτη εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες βαλβίδες.
ΕπικεφαλήςΜετά την πώληση
Μόλις λάβουμε τα παράπονα ποιότητας των πελατών, η KOSCN θα απαντήσει σε 2 ώρες για να μάθει την κατάσταση.Τα ελαττωματικά προϊόντα επιστρέφουν στην αποθήκη για να διαγνώσουν τις αιτίες της βλάβης και στη συνέχεια να παρέχουν λύσειςΕάν ο πελάτης δεν έχει αντικαταστατικά προϊόντα, μπορούμε να παρέχουμε αντικαταστατικά προϊόντα. Η αναφορά διαγνωστικής ποιότητας του προϊόντος θα παρέχεται εντός 48 ωρών.
Για τις πωλήσεις στο εξωτερικό, δεν είναι απαραίτητο τα ελαττωματικά προϊόντα να επιστρέφονται στην αποθήκη λόγω του κόστους μεταφοράς.
Παρέχουμε δωρεάν συντήρηση και ανταλλακτικά για προϊόντα εντός εγγύησης. Εάν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης, προσφέρουμε προσφορά συντήρησης σύμφωνα με τις ειδικές περιπτώσεις.
ΕπικεφαλήςΟδηγίες εγκατάστασης/εξυπηρέτησης
Όλες οι βαλβίδες KOSCN ή τα προϊόντα συστήματος σωλήνων παρέχουν εγχειρίδια λειτουργίας και συντήρησης στα αγγλικά.
Η ομάδα μας

Κίνα KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0