Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588

Η εισαγωγή της επιχείρησής μας

September 21, 2023

Η KOSCN Industrial Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής προϊόντων ελέγχου ροής.και σύστημα αγωγών.

Ιδρύσαμε το 2005 με έδρα το Σενζέν της Κίνας.Τσανγκσά και Χονγκ Κονγκ και προ-πώληση και μετά την πώληση ομάδες πρακτόρων σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό, η οποία μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Η KOSCN έχει αποκτήσει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.Μεταλλουργία, επεξεργασία υγροποιημένων απορριμμάτων, κατασκευή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, κατασκευή ημιαγωγών, επεξεργασία γυάλινων πάνελ, τρόφιμα και ποτά, κατασκευή χαρτιού, βιομηχανία ενέργειας, βιοφαρμακευτική και πολλά άλλα.

Έχουμε επαγγελματικές ομάδες για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή, την παραγωγή καλούπιων, το χύτευμα με ένεση και τον έλεγχο ποιότητας.Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας μας είναι αυστηρά σύμφωνο με το ISO9001, ISO140001, ISO45001 για τη διασφάλιση της εξαιρετικής αξιοπιστίας και της εξαιρετικής αντοχής των προϊόντων.