Να στείλετε μήνυμα

JP Σύνδεση Τυποποιημένη πλαστική βαλβίδα κλεισίματος PVC με πιστοποίηση CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
Μάρκα: KOSCN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BV
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 10000
Υλικό σώματος: PVC-U, PVC-Γ, PP-Χ, PVDF Σφραγίδα: EPDM, FPM
Ενεργοποιητής: NC (κανονικά κλειστός), ΑΡΙΘ. (κανονικά ανοικτός), DA (άμεσα ενεργούσα) σειρά των υλικών προαιρετικών: Υψηλής θερμοκρασίας και αντιδιαβρωτικά υλικά
Τύπος ενεργοποιητών: Manualm, ηλεκτρικός, πνευματικό πιστοποιητικό: CE
Σύνδεση τελών: Πραγματική ένωση (κλειδί ή σπιγγάρι), φλέβα Πρότυπα σύνδεσης: Μετρικός, ΗΠΑ, JP

Περιγραφή του προϊόντος:

Οι πλαστικές βαλβίδες σφαίρας χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες και εφαρμογές λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων και της οικονομικής τους απόδοσης.και PVDF και με διάφορους τύπους συνδέσεων, όπως η πραγματική ένωση (κλειδαριά ή βρύση) και το φλάντζοΟι βαλβίδες αυτές έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 5211 και διαθέτουν σφραγίδες EPDM και FPM, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ρυθμό ροής.Οι βαλβίδες σφαίρας μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να συντηρηθούν.

Στην [Εταιρεία σας] κατασκευάζουμε βαλβίδες πλαστικής σφαίρας υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένες για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και να προσφέρουν μέγιστη απόδοση.Οι πλαστικές βαλβίδες μας είναι σχεδιασμένες με μια σύνδεση ένωσηςΟι συσκευές αυτές κατασκευάζονται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 5211 και έχουν υψηλό ρυθμό ροής.Οι βαλβίδες μας είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας όπως το PVC-U.Η πραγματική σχεδίαση της ένωσης κάνει τις πλαστικές βαλβίδες μας ιδανικές για πολλές εφαρμογές,παρέχοντας ανώτερη απόδοση και οικονομική απόδοση.

JP Σύνδεση Τυποποιημένη πλαστική βαλβίδα κλεισίματος PVC με πιστοποίηση CE 0

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Βαλβίδες σφαίρας από πλαστικό
 • Υλικό σώματος: PVC-U, PVC-C, PP-H, PVDF
 • Μέγεθος: DN 15/20/25/32/40/50
 • Πρότυπο: Πρότυπο ISO 5211
 • Διαφορετικά υλικά: Υψηλής θερμοκρασίας και ανθεκτικά στη διάβρωση υλικά
 • Ποσοστό ροής: πρότυπο
 • 2 Βαλβίδα μπάλας PVC
 • Αληθινή βαλβίδα μπάλας της Ένωσης
 • 2 ίντσες βαλβίδα μπάλας
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετροι Προδιαγραφές
Ενεργοποιητής NC (συνήθως κλειστό), NO (συνήθως ανοιχτό), DA (άμεση δράση)
Τύπος Πρότυπο ISO 5211
Μέγεθος DN 15/20/25/32/40/50
Τύπος βαλβίδας Βαλβίδα σφαίρας
Τερματίστε τη σύνδεση Πραγματική ένωση (κλειδί ή σπιγγάρι), φλέγγι
Διαλογή υλικών προαιρετική Υλικά Ανθεκτικά σε Υψηλές Θερμοκρασίες και στη Διαβρώση
Ποσοστό ροής Τύπος
Πρότυπο σύνδεσης Μετρική, ΗΠΑ, JP
Υλικό σώματος PVC-U, PVC-C, PP-H, PVDF
Επίπεδο πίεσης Π.Ν. 10
 

Εφαρμογές:

Οι πλαστικές βαλβίδες μπάλας της μάρκας KOSCN είναι υψηλής ποιότητας προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Είναι πιστοποιημένα από το CE και η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1. Με χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες,Η KOSCN μπορεί να προμηθεύσει έως και 10000 κομμάτιαΕίναι εξοπλισμένο με τελικές συνδέσεις όπως αληθινή ένωση (κωνιά ή βρύση) και φλάντζη, και συνδεσιμότητα με πρότυπο Metric, US, JP. Το επίπεδο πίεσης είναι PN 10 και ο ρυθμός ροής είναι πρότυπος.Έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εφαρμογές όπως η πρίζα βαλβίδας PVC, αληθινή βαλβίδα μπάλας της ένωσης, αληθινή βαλβίδα μπάλας της ένωσης πορτοκαλί, PVC αληθινή βαλβίδα μπάλας της ένωσης και πλαστική αληθινή βαλβίδα μπάλας της ένωσης.

Οι πλαστικές βαλβίδες σφαίρας KOSCN είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα που παρέχουν υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές.Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστο έλεγχο ροής και είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να συντηρηθούνΟι βαλβίδες διαθέτουν ισχυρή κατασκευή και αξιόπιστη λειτουργία, με μακρά διάρκεια ζωής και χαμηλή συντήρηση.Είναι επίσης σχεδιασμένα για να είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα.Η KOSCN δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της.

 

Προσαρμογή:

Καλώς ήρθατε στο KOSCN για πλαστικές βαλβίδες σφαίρας.

 • Ετικέτα:KOSCN
 • Αριθμός μοντέλου:ΒΒ
 • Τόπος προέλευσης:Κατασκευασμένο στην Κίνα
 • Πιστοποίηση:CE
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1
 • Χρόνος παράδοσης:10-15 ημέρες ανά έτος
 • Ικανότητα εφοδιασμού:10000
 • Πιστοποιητικό:CE
 • Επίπεδο πίεσης:Π.Ν. 10
 • Τύπος ενεργοποιητή:Χειροκίνητο, ηλεκτρικό, πνευματικό
 • Πρότυπο σύνδεσης:Μετρική, ΗΠΑ, JP
 • Μέγεθος:DN 15/20/25/32/40/50
 • Κλειδιά:Κύβος βαλβίδας PVC, βαλβίδα σφαίρας ένωσης, 2 βαλβίδες σφαίρας PVC
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πλαστικών βαλβίδων σφαίρας

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για τις πλαστικές βαλβίδες.Οι πλαστικές βαλβίδες σφαίρας μας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τα υψηλότερα πρότυπα και κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτηΠροσφέρουμε μια ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι οι πλαστικές βαλβίδες σας λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά.

Οι τεχνικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση προβλημάτων, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή πλαστικών βαλβίδων.Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και μπορούν να σας συμβουλεύσουν για το καλύτερο προϊόν για τις ειδικές σας ανάγκεςΠροσφέρουμε επίσης εγγύηση σε όλες τις πλαστικές βαλβίδες σφαίρας για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588