Να στείλετε μήνυμα

Ανθεκτικές φαρμακευτικές βαλβίδες διάφραγματος μετάλλου Ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KOSCN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: SMV
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100000
Σύνδεση τελών: Ενώνοντας στενά, υγειονομικός σφιγκτήρας Πρότυπα σύνδεσης: DIN 11850, ISO 1127, ASME-BPE
Σώμα: SUS 316L Διαφράγμα: EPDM, EPDM-PTFE
Χαρακτηριστικά: Υψηλή ικανότητα ροής, πτώση χαμηλής πίεσης Σύνδεση: Ενώνοντας στενά, υγειονομικός σφιγκτήρας
Πιστοποιήσεις: CE Βαθμός πίεσης: pn10
Υψηλό φως:

Φαρμακευτικές βαλβίδες διάφραγματος από μέταλλο

,

Ανθεκτικές βαλβίδες διάφραγματος από μέταλλο

,

Φαρμακευτική βαλβίδα διαφράγματος

Μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες και διάβρωση

Περιγραφή του προϊόντος:

Οι βαλβίδες διάφραγματος από μέταλλο έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία, με κατασκευή από μέταλλο και σύστημα σφράγισης διάφραγματος.Αυτές οι βαλβίδες προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο ροής και ακριβή κλείσιμοΔιατίθενται σε μια ευρεία ποικιλία μεγεθών και διαμορφώσεων, με επιλογές Connection Standard όπως DIN 11850, ISO 1127 και ASME-BPE.Το διάφραγμα είναι διαθέσιμο σε EPDM και EPDM-PTFEΟι επιλογές σύνδεσης των τερμάτων περιλαμβάνουν συγκόλληση και υγειονομικό σφιγκτήρα, και ο τύπος της βαλβίδας είναι μεταλλικό διάφραγμα.

Οι βαλβίδες αυτές είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και έχουν εξαιρετική χημική αντοχή, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για χρήση σε διάφορες βιομηχανίες.και διαθέτουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας που βοηθούν στην πρόληψη της καταστροφικής συσσώρευσης πίεσηςΟι βαλβίδες ελέγχονται επίσης ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία.

Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί ακριβή έλεγχο ροής και αξιόπιστο κλείσιμο.Έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που τα καθιστούν ιδανική λύση για πολλές εφαρμογές.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος
 • Πιστοποιητικά: CE
 • Εφαρμογή: Βιομηχανική
 • Σώμα: SUS 316L
 • Διαφράγμα: EPDM, EPDM-PTFE
 • Τύπος βαλβίδας: βαλβίδες διάφραγματος από μέταλλο
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Λεπτομέρειες
Πρότυπο σύνδεσης DIN 11850, ISO 1127, ASME-BPE
Ενεργοποίηση Χειροκίνητο, Πνευματικό, Ηλεκτρικό
Τύπος βαλβίδας Μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος
Σώμα SUS 316L
Πιστοποιητικά CE
Χαρακτηριστικά Υψηλή χωρητικότητα ροής, χαμηλή πτώση πίεσης
Πλεονέκτημα Ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και διάβρωση
Σύνδεση Ζυθοποιία, υγειονομική σφίξιμο
Διαφράγμα EPDM, EPDM-PTFE
Αξία πίεσης PN10
Ανθεκτικές φαρμακευτικές βαλβίδες διάφραγματος μετάλλου Ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες 0

Εφαρμογές:

Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος, κατασκευασμένες από την KOSCN και με αριθμό μοντέλου SMV, είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν πιστοποιηθεί από την CE/ISO.μπορούν να παραδοθούν εντός 10-15 εργάσιμων ημερών και η εταιρεία έχει ικανότητα προμήθειας 100000Οι βαλβίδες έχουν έντονο ασημένιο χρώμα και είναι διαθέσιμες με τελικές συνδέσεις όπως συγκόλληση και υγειονομική σφίξιμο.Πνευματικά και ηλεκτρικά και προσφέρουν αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και διάβρωσηΟι βαλβίδες μεταλλικού διαφράγματος της KOSCN είναι γνωστές για την ανώτερη απόδοσή τους και την ανθεκτικότητά τους.καθιστώντας τους ιδανικούς για μια ποικιλία εφαρμογών, όπως οι βιομηχανικές, χημικές, φαρμακευτικές, τροφίμων και ποτών και αεροδιαστημικές βιομηχανίες.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για βαλβίδες διάφραγματος από μέταλλο

Η KOSCN είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής βαλβίδων διάφραγματος από μέταλλο με εμπορικό σήμα SMV. Παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμογής με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

 • Ετικέτα:KOSCN
 • Αριθμός μοντέλου:ΜΜΕ
 • Τόπος προέλευσης:Κίνα
 • Πιστοποίηση:CE/ISO
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1
 • Χρόνος παράδοσης:10-15 εργάσιμες ημέρες
 • Ικανότητα εφοδιασμού:100000
 • Πιστοποιητικά:CE
 • Διορισμός θερμοκρασίας:-30~200°C
 • Διάφραγμα:EPDM, EPDM-PTFE
 • Τεχνική ένδειξη:PN10
 • Εφαρμογή:Βιομηχανική

Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος μας είναι σχεδιασμένες για βαριές εφαρμογές και μακροχρόνιες επιδόσεις.Οι βαλβίδες διαφράγματος είναι σχεδιασμένες για αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία.Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος της KOSCN είναι ιδανικές για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή.

Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα βαλβίδων διαφράγματος-μεταλλικού, βαλβίδων διαφράγματος-μεταλλικού και βαλβίδων διαφράγματος-μεταλλικού.Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος μας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για τις πιο δύσκολες εφαρμογέςΕίμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση βαλβίδων διάφραγματος από μέταλλο

Οι μεταλλικές βαλβίδες διαφράγματος έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει τους πελάτες με την εγκατάσταση και την αντιμετώπιση προβλημάτων των βαλβίδων τους.

Εγκατάσταση

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να σας βοηθήσει με την εγκατάσταση των βαλβίδων μεταλλικού διαφράγματος.και μπορεί να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Ανάλυση προβλημάτων

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις βαλβίδες μεταλλικού διαφράγματος, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να σας βοηθήσει με την αντιμετώπιση προβλημάτων.Μπορούμε να βοηθήσουμε να διαγνωστεί η αιτία του προβλήματος και να δώσουμε συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο για να το διορθώσουμε.

Συντήρηση και επισκευή

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να σας συμβουλεύσει για τον καλύτερο τρόπο συντήρησης και επισκευής των βαλβίδων μεταλλικού διαφραγματικού.και μπορεί να παρέχει βοήθεια εάν χρειαστεί.

Στοιχεία επικοινωνίας
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588