Να στείλετε μήνυμα

ODM Βιομηχανικά συστήματα αγωγών Αντίσταση στη διάβρωση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
Μάρκα: KOSCN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: σύστημα σωληνώσεων
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100000
Χαρακτηριστικά: Υψηλής αντοχής και καλή αντίσταση διάβρωσης Χρήση: Σωλήνες νερού υψηλής καθαρότητας
Εφαρμογή: Βιομηχανικός Υλικό: PPH
ODM: - Ναι, ναι. Πλεονεκτήματα: Καλές χημικές ιδιότητες, χωρίς απορρόφηση νερού και χωρίς αντίδραση με τις περισσότερες χημικές ουσί
Πίεση: 10bar
Υψηλό φως:

Συστήματα βιομηχανικών σωληνώσεων ODM

,

Αντίσταση στη διάβρωση των βιομηχανικών σωληνώσεων

,

Σωλήνες PVDF

Τροχαία σωλήνες PVDF 10bar για σωλήνες νερού υψηλής καθαρότητας
ODM Βιομηχανικά συστήματα αγωγών Αντίσταση στη διάβρωση 0ODM Βιομηχανικά συστήματα αγωγών Αντίσταση στη διάβρωση 1

Περιγραφή του προϊόντος:

Τα βιομηχανικά συστήματα αγωγών είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και πιέσεων, συμπεριλαμβανομένων των 10bar.υλικό με εξαιρετικές χημικές ιδιότητες χωρίς απορρόφηση νερού και μη αντιδραστικό στα περισσότερα χημικάΤα συστήματα σωλήνων είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από 20-63mm.
Τα βιομηχανικά συστήματα σωληνώσεων παρέχουν μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές.παρέχοντας μακροχρόνια αντοχήΤα συστήματα μπορούν να σχεδιάζονται και να ρυθμίζονται με βάση τις ειδικές απαιτήσεις και είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να συντηρηθούν και να επισκευαστούν.
Τα συστήματα σωλήνων διεργασίας PVDF είναι η ιδανική επιλογή για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι ισχυρά και ελαφρύ βάρος, με εξαιρετική χημική αντοχή και χαμηλή διαπερατότητα.άοσμοςΕίναι εύκολο να εγκατασταθούν και να συντηρηθούν και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά.Παροχή μακροπρόθεσμης απόδοσης και οικονομικής απόδοσης.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Βιομηχανικά συστήματα αγωγών
 • Χαρακτηριστικά: Υψηλή αντοχή και καλή αντοχή στη διάβρωση
 • Πίεση: 10bar
 • Πλεονεκτήματα: Καλές χημικές ιδιότητες, δεν απορροφά νερό και δεν αντιδρά με τα περισσότερα χημικά.
 • Χρήση: Πυλώματα ύδρευσης υψηλής καθαρότητας
 • Εφαρμογή: Βιομηχανική
 • Κλειδιά λέξεων: Βιομηχανικές σωλήνες PVDF, Βιομηχανικά συστήματα σωλήνων PVDF
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Λεπτομέρειες
Εφαρμογή Βιομηχανική
Υλικό PPH
Χαρακτηριστικά Υψηλή αντοχή και καλή αντοχή στη διάβρωση
Μέγεθος 20-63 χιλιοστά
Πίεση 10bar
Χρήση Σωλήνες νερού υψηλής καθαρότητας
Πλεονεκτήματα Καλές χημικές ιδιότητες, χωρίς απορρόφηση νερού και χωρίς αντίδραση με τις περισσότερες χημικές ουσίες.
Κλειδιά Συστήματα βιομηχανικών αγωγών PVDF, Συστήματα αγωγών διεργασίας PVDF, Συστήματα βιομηχανικών αγωγών PVDF
 

Εφαρμογές:

Τα συστήματα βιομηχανικών σωλήνων KOSCN έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανικής αγοράς, προσφέροντας ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία.Τα υψηλής ποιότητας συστήματα αγωγών διεργασίας PVDF κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

 • Υψηλή αντοχή και καλή αντοχή στη διάβρωση, χάρη στη χρήση υλικού PVDF υψηλής ποιότητας.
 • Καλές χημικές ιδιότητες, χωρίς απορρόφηση νερού και χωρίς αντίδραση με τα περισσότερα χημικά.
 • Μη τοξικό, άοσμο και άγευστο.
 • Δυναμική πίεση 10bar.
 • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, από 20-63mm.
 • Πιστοποιημένο CE/ISO.
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1.
 • Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.
 • Ικανότητα εφοδιασμού 100,000.

Τα βιομηχανικά συστήματα σωληνώσεων KOSCN είναι ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων σωληνώσεων διεργασίας PVDF, των βιομηχανικών συστημάτων σωληνώσεων PVDF, των βιομηχανικών συστημάτων σωληνώσεων PVDF, του συστήματος σωληνώσεων PVDF,και σωλήνα PVDFΜε τις ανώτερες επιδόσεις και την αξιοπιστία τους, τα βιομηχανικά συστήματα σωληνώσεων KOSCN είναι μια ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε βιομηχανική λειτουργία.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένα συστήματα βιομηχανικών σωλήνων PVDF

Το σύστημα σωληνώσεων KOSCN είναι η απόλυτη λύση για όλες τις βιομηχανικές σας ανάγκες σωληνώσεων..Με την υψηλή αντοχή και την καλή αντοχή στη διάβρωση, το βιομηχανικό μας σύστημα σωλήνων είναι η τέλεια επιλογή για βιομηχανικές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά
 • Ετικέτα: KOSCN
 • Αριθμός μοντέλου: Σύστημα σωλήνων
 • Χώρος προέλευσης: Κατασκευασμένο στην Κίνα
 • Πιστοποίηση: CE/ISO
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
 • Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
 • Ικανότητα προμήθειας: 100000
 • Χρήση: Πυλώματα ύδρευσης υψηλής καθαρότητας
 • Χαρακτηριστικά: Υψηλή αντοχή και καλή αντοχή στη διάβρωση
 • Εφαρμογή: Βιομηχανική
 • Μέγεθος: 20-63 mm
 • Πλεονεκτήματα: Καλές χημικές ιδιότητες, μη απορρόφηση νερού και μη αντίδραση με τις περισσότερες χημικές ουσίες.
Βιομηχανικές σωλήνες PVDF

Οι βιομηχανικές σωλήνες PVDF της KOSCN είναι η ιδανική επιλογή για τα βιομηχανικά συστήματα αγωγών σας. Είναι ιδανικές για σωλήνες νερού υψηλής καθαρότητας και έχουν εξαιρετικές χημικές ιδιότητες.και άγευστος, και δεν απορροφά νερό ούτε αντιδρά με τα περισσότερα χημικά.

Διοχέτευση διεργασιών PVDF

Οι σωλήνες διεργασίας PVDF της KOSCN έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.καθιστώντας την την ιδανική επιλογή για βιομηχανικές εφαρμογέςΟι σωλήνες διαδικασίας μας έρχονται επίσης με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ενός και χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμων ημερών.

Συστήματα βιομηχανικών αγωγών PVDF

Τα συστήματα βιομηχανικών αγωγών PVDF της KOSCN έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.Τα βιομηχανικά μας συστήματα αγωγών είναι κατασκευασμένα με υψηλή αντοχή και καλή αντοχή στη διάβρωσηΗ ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι μία και ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 εργάσιμες ημέρες.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Οι ειδικοί μας ειδικεύονται στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή βιομηχανικών σωληνώσεων.Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης των βιομηχανικών σωληνώσεων σας λειτουργούν αποτελεσματικά και αξιόπιστα, και προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι το βιομηχανικό σας σύστημα σωληνώσεων ανταποκρίνεται σε όλες τις λειτουργικές σας ανάγκες.
Η ομάδα μας από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς είναι εδώ για να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσίας.Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό βιομηχανικό σύστημα σωλήνων για την εφαρμογή σας, καθώς και παρέχουν βοήθεια για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή.Προσφέρουμε επίσης τακτικά προγράμματα επιθεώρησης και συντήρησης για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο και να εντοπίσουμε τυχόν πιθανά προβλήματα πριν γίνουν πρόβλημα..
Είτε χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για μια νέα εγκατάσταση είτε για ένα υπάρχον σύστημα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το βιομηχανικό σας σύστημα σωλήνων.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και μεταφορά βιομηχανικών σωληνώσεων

Τα βιομηχανικά συστήματα σωλήνων συσκευάζονται και αποστέλλονται σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας.Το κουτί τότε επισημαίνεται με την περιγραφή του προϊόντος και τις πληροφορίες αποστολήςΤο κουτί τοποθετείται στη συνέχεια σε παλέτα και δέεται με ασφάλεια για αποστολή.
Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προϊόντος κατά τη μεταφορά, όλα τα υλικά συσκευασίας πρέπει να πληρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας και να είναι σε θέση να αντέξουν τις αυστηρές συνθήκες της μεταφοράς.όλες οι παλέτες πρέπει να ελέγχονται και να πιστοποιούνται για αποστολήΌλα τα πακέτα πρέπει να ελέγχονται για ζημιές και τυχόν ελαττώματα πριν αποσταλούν.
Τα συστήματα βιομηχανικών σωλήνων πρέπει να χειρίζονται με προσοχή κατά τη μεταφορά, καθώς είναι εύθραυστα και μπορούν εύκολα να υποστούν ζημιές.και δένονται για να αποφεύγεται οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά.
Ακολουθώντας αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές, τα βιομηχανικά συστήματα σωληνώσεων μπορούν να συσκευαστούν με ασφάλεια και να αποσταλούν στον προορισμό τους χωρίς καμία βλάβη ή καθυστέρηση.

` `

Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588