Να στείλετε μήνυμα

10bar / 16bar Αισθητήρας μεταφοράς πίεσης Διαφορετικό Για Βιομηχανικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
Μάρκα: KOSCN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: PS700
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100000
Μέγεθος σύνδεσης: G1-1/4, DN20 Πρότυπα σύνδεσης: DIN, JIS, ANSI
Σφραγίδα: EPDM, FPM, FKM Βρεγμένα μέσο μέρη: PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
ODM: - Ναι, ναι. Μέτρηση της σειράς: 0~0.3bar, 0.6bar, 1bar, 2.5bar, 5bar, 10bar, 16bar
Ακρίβεια: ≤ ± 0,25%, 0,5% FS Ονομασία: Αισθητήρας συσκευών αποστολής σημάτων πίεσης
Υψηλό φως:

16bar αισθητήρας μεταφοράς πίεσης

,

Αισθητήρας μεταφοράς πίεσης 10bar

,

διαφορικό αισθητήρων πίεσης


Περιγραφή του προϊόντος:

Ο αισθητήρας μεταδότης πίεσης είναι ένας μεταδότης διαφορικής πίεσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για βιομηχανικές εφαρμογές.10barΈχει υψηλή ακρίβεια ≤±0,25%, 0,5% FS και δύο μεγέθη σύνδεσης G1-1/4 και DN20, με σφραγισμένες επιλογές EPDM, FPM και FKM.Αυτός ο αισθητήρας διαφορικής πίεσης είναι ιδανικός για μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών μεταδιδαστών πίεσης και μεταδιδαστών διαφορικής πίεσης.

 

Χαρακτηριστικά:

Το μέσο υγρό διάφραγμα είναι κατασκευασμένο από AL2O3, που περιέχει 96% του υλικού.Η τεχνολογία κοπής λέιζερ χρησιμοποιείται για την ακριβή μέτρησηΗ ακρίβεια της μέτρησης προσδιορίζεται σε ≤ ± 0,25%, 0,5% FS με υπερφόρτωση 200% FS. Το σήμα εξόδου δίνεται σε 4 ~ 20 mA με εύρος τάσης 24V ± 20%.Δύο συνδέσεις σύρματος χρησιμοποιείται για τις συνδέσειςΓια να λειτουργήσει, η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας πρέπει να είναι στην περιοχή των -10 ~ 80 °C. Όσον αφορά την υγρασία, πρέπει να είναι μεταξύ 20 ~ 80%.Ο φιλικός προς τον χρήστη μηχανισμός έχει πλαστικό σκελετό για αισθητική εμφάνιση και μέγιστη προστασία, τα πρότυπα ISO για τις πύλες ηλεκτρικής σύνδεσης και το μη σφραγισμένο νήμα με χαλαρή σύνδεση για εξαιρετική ασφάλεια.Προστασία IP65 και ανθεκτικοί σε έκρηξη αισθητήρες πίεσης προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες.

Όταν ασχολείστε με τη συντήρηση, είναι σχετικά εύκολο να γίνει και προσφέρει επιπλέον προστασία από τη διάβρωση και αποτρέπει την απόφραξη.Η στεγανοθεραπεία και η διαμόρφωση χωρίς διάβρωση εξασφαλίζουν ότι δεν θα γίνει καμία βλάβη στη δομήΣυνολικά, για καλύτερη προστασία και ακρίβεια στις μετρήσεις, αυτό το μέσο υγρό διάφραγμα συνιστάται ιδιαίτερα.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
ΟΔΜ Ναι.
Πεδίο μέτρησης 0~0.3bar, 0.6bar, 1bar, 2.5bar, 5bar, 10bar, 16bar
Ακριβότητα ≤ ± 0,25%, 0,5% FS
Φώκια EPDM, FPM, FKM
Πρότυπο σύνδεσης DIN, JIS, ANSI
Ονομασία Αισθητήρας μεταδότης πίεσης
Μέγεθος σύνδεσης G1-1/4, DN20
Μέσα υγροποιημένα μέρη PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
 

Εφαρμογές:

Ο αισθητήρας μεταφοράς πίεσης KOSCN, μοντέλο PS700, είναι μια αξιόπιστη συσκευή αισθητήρα πίεσης βιομηχανικής κατασκευής στην Κίνα.Είναι διαθέσιμο για αγορά σε ελάχιστες παραγγελίες ενός και έχει χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες. Η ικανότητα τροφοδοσίας είναι 100000. Έχει πρότυπο σύνδεσης DIN, JIS και ANSI. Το εύρος μέτρησης πίεσης μπορεί να είναι 0 ~ 0.3bar, 0.6bar, 1bar, 2.5bar, 5bar, 10bar και 16bar.Τα μεσαία υγροποιημένα μέρη είναι κατασκευασμένα από PVC-UΗ ακρίβεια της μέτρησης μπορεί να είναι έως ≤ ± 0,25%, 0,5% FS.

Ο αισθητήρας μεταφοράς πίεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές και σενάρια.Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία μεταφορών για τη μέτρηση της πίεσης των οχημάτωνΕπιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της πίεσης στον τομέα της γεωργίας, όπως για τα συστήματα άρδευσης.μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της πίεσης των σωματικών υγρών όπως η αρτηριακή πίεσηΣτον κατασκευαστικό τομέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της πίεσης των δομικών υλικών όπως το τσιμέντο.Ο αισθητήρας μεταφοράς πίεσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στον τομέα του περιβάλλοντος για τη μέτρηση της πίεσης του αέρα., εδάφους και νερού.

Ο αισθητήρας μεταδότης πίεσης KOSCN είναι μια αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ευρεία ποικιλία μετρήσεων πίεσης σε διάφορες βιομηχανίες και εφαρμογές.Η ακρίβεια και τα πρότυπα σύνδεσής του το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ανάγκη μέτρησης πίεσης.

 

Προσαρμογή:

Αισθητήρας μεταδότης πίεσης
Ετικέτα: KOSCN
Αριθμός μοντέλου: PS700
Χώρος προέλευσης: Κατασκευασμένο στην Κίνα
Πιστοποίηση: CE/ISO
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Ικανότητα προμήθειας: 100000
Πρότυπο σύνδεσης: DIN, JIS, ANSI
Μέσα υγροποιημένα μέρη: PVC-U, PVC-C, PP, PVDF
Ονομασία: αισθητήρας μεταφοράς πίεσης
Σφραγίδα: EPDM, FPM, FKM
Ακριβότητα: ≤±0,25%, 0,5% FS

Ο αισθητήρας μεταδότης πίεσης PS700 της KOSCN είναι ένας κορυφαίος μεταδότης διαφορικής πίεσης με πιστοποίηση CE / ISO.Αυτός ο διαχωριστικός πομπός πίεσης προσφέρει ανώτερη απόδοση όσον αφορά την ακρίβειαΗ συσκευή είναι κατασκευασμένη από PVC-U, PVC-C, PP, PVDF και φράγματα από EPDM, FPM, FKM.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι μόνο 1 και ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Εάν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και ακριβή αισθητήρα διαφορικής πίεσης, ο αισθητήρας πίεσης PS700 του KOSCN είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.Με την ανώτερη απόδοσή του και την ασύγκριτη τιμή του, είναι η καλύτερη λύση για όλες τις ανάγκες του αισθητήρα διαφορικής πίεσης.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης;
Α1: Το εμπορικό σήμα του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης είναι KOSCN.
Ε2: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης;
Α2: Ο αριθμός μοντέλου του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης είναι PS700.
Ε3: Πού κατασκευάζεται ο αισθητήρας μεταφοράς πίεσης;
Α3: Ο αισθητήρας μεταφοράς πίεσης είναι κατασκευασμένος στην Κίνα.
Ε4: Ποια είναι η πιστοποίηση του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης;
Α4: Η πιστοποίηση του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης είναι CE/ISO.
Ε5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του αισθητήρα μεταδότης πίεσης;
Α5: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του αισθητήρα μεταφοράς πίεσης είναι 1.

Στοιχεία επικοινωνίας
TAO

Τηλεφωνικό νούμερο : 49 176 6973 6588